Opinie klientów

Miło nam przdstwić państwu nasze osiągnięcia w dziedzinie fotografii oraz podzielić się opiniami naszych klientów:

 

Aktulanie na największym polskim portalu www.fotograf-wesele.pl zrzeszającym fotografów ślubnych uplasowaliśmy się na 4 miejscu na 2634 fotografów ;-) pod kontem wybierania nas na fotografa ślubnego :

Ranking fotografów wg liczby poleceń 4 / 2634

Na ogólno światowym portalu www.mywed.com zrzeszającym wyłacznie fotografów ślubnych druga pozycja ;-) w woj.Łódzkim

https://mywed.com/en/Poland/%C5%81%C3%B3d%C5%BA-wedding-photographers/

Nasze zdjęcia wielkokrotnie zostały wyróznione jako najlepsze zdjęcie miesiąca w grupie Fotografia

https://www.facebook.com/grupafotografia/

Przez lata naszej pracy kilka naszych zdjęć zostało opublikowanych w różnych czasopismach oraz zostały wykożystywane w reklamie.

 

 

Serdeczie zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów ;-)

Oryginalne adresy wystawienia wszystkich n/w komentarzy znajdują się pod linkami: 

https://www.facebook.com/pg/photokamillo/reviews

http://www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubny_kamil_zdunska_wola_f203.html

 

 

Aga Mlo zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 

12 kwietnia o 21:02

Usługi fotograficzne Kamila polecili nam znajomi i już wtedy przeglądając portfolio urzekło nas wiele ujęć. Zdjęcia, które wykonuje są bardzo naturalne a zarazem profesjonalne. Wiele osób naprawdę nie dowierza, że tak piękne zdjęcia można zrobić w plenerze :) Nasza sesja ślubna miała miejsce na Malcie, początkowo, zawiedzeni tragiczną wręcz pogodą (dosłownie lało przez 5 dni), rozchmurzyliśmy się już po obejrzeniu kilku pierwszych kadrów. Kamil i Karolina "stawali na głowie" aby wykorzystać każdy promień słońca i każdy obiecujący powiew wiatru ;) Dzięki ich staraniom zdjęcia są przepiękne a niektóre wręcz jak z bajki :) Zarówno Kamil, jak i Karolina mają niezwykły talent fotograficzny i spore doświadczenie. Świetnie ze sobą współpracują i tworzą bardzo pozytywną atmosferę. Pomimo niepogody i napiętego harmonogramu dnia zawsze byli uśmiechnięci i pełni entuzjazmu. Widać, że dla obojga fotografia jest nie tylko pracą ale również ogromną życiową pasją. Dodam jeszcze, że Karolina jest wszechstronnie uzdolniona, bo oprócz tego, że robi świetne zdjęcia, dodatkowo jeszcze pięknie czesze i charakteryzuje :) Na pewno będziemy polecać tę parę i zawsze miło ją wspominać! Aga&Krzysiek

 

Justyna Pająk zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 

11 marca o 09:31

Kilka miesięcy temu, dokonując wyboru fotografa zachwyciła nas oryginalność i niestandardowość Kamila zdjęć. Już wtedy dało się zauważyć, że fotografie Twojego autorstwa kryją w sobie pełen profesjonalizm, dużą pomysłowość, spontaniczność, zachowując jednocześnie żywe emocje, momenty radości i wzruszenia. Dziś z uśmiechem na twarzy możemy powiedzieć, że efekt końcowy przerósł nasze najśmielsze oczekiwania! Zarówno zdjęcia z dnia ślubu jak i sesja w plenerze wzbudziły wielkie zainteresowanie i zyskały ogromne uznanie w oczach naszej rodziny, przyjaciół i znajomych. Właśnie głównie za umiejętność "wtopienia się" w otoczenie jesteśmy wdzięczni - absolutnie nie poczujecie nawet obecności obiektywu (a uwierzcie, jestem na to bardzo wrażliwa). Z drugiej strony jednak, jeżeli tylko będziecie chcieli żeby zrobił Wam zdjęcie z kimś konkretnym, w konkretnym ujęciu czy też scenerii, nagle się okaże się, że jest tuż obok gotowy spełnić każde Wasze fotograficzne życzenie ;)
Gdybyśmy jednym słowem mieli opisać wynik Twojej pracy, powiedzielibyśmy: MAJSTERSZTYK!
Kamil i Karolina nie mają sobie równych!!
Karolina na plenerze dbała o mnie jak o siostrę. Mimo trudnych warunków pogodowych poprawiała fryzurę, okrywała kurtką,żebym nie przemarzła i do tego świetne zdjęcia robiła!
Krótko mówiąc gorąco polecamy, sami będziemy wracać do Kamila i Karoliny bardzo chętnie.
Wielkie dzięki, lepiej być nie mogło :)"


Natalia Skiba-Kwiatkowska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography
4 lutego 
Dziękujemy za fantastyczne zdjęcia! Współpraca z Kamilem i Karoliną to spotkanie z czystym profesjonalizmem, niezwykłą kreatywnością i przede wszystkim ogromnym luzem! :) Atmosfera świetna, ujęcia super


Marika Włodarczyk zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
20 stycznia 
Jeszcze raz chcielibyśmy z całego serca podziękować Karolinie i Kamilowi za cudowne zdjęcia :) Z Karoliną w dniu ślubu pracowało się świetnie ( nasi goście podziwiali ją za niesamowitą charyzmę i niesamowitą energię jaką im przekazywała) :) Na sesji ślubnej mimo, że było 30 stopni na dworze wszyscy daliśmy radę :) cudowna atmosfera i uśmiech nie schodził nam z twarzy :) Róbcie to co robicie, bo wychodzi to świetnie :) Będziemy Was polecać wszystkim naszym znajomym i mamy nadzieję, że niedługo znów się spotkamy :) Marika & Damian :)


Marta Wujczak zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography
2 stycznia 
W 100 % polecamy!!!
Chcielibyśmy jeszcze raz bardzo podziękować Kamilowi i Karolinie za fantastyczne zdjęcia. Kamil spędził z nami wyjątkowy dla nas dzień i uwiecznił najważniejsze momenty, nie rzucając się w oczy. Sesja plenerowa, na której mieliśmy okazję pracować z Karoliną, również wspominamy bardzo dobrze. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy, mają dużo świetnych pomysłów, których efekt końcowy przechodzi najśmielsze oczekiwania.
Dziękujemy :)

 

Magda Kołodziejczyk zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
3 listopada 2017
Kamil i Karolina to wspaniali fotografowie, bardzo zgrani, profesjonalni i zaanagażowani w swoją pracę i pasję, co dało się zauważyć przede wszystkim podczas sesji plenerowej gdzie współpraca z Nimi przerosła nasze wszelkie oczekiwania - zabawa plenerem, swoboda, fotografowie zgrani, spokojni ale i ryzykujący potknięcia w skałach za kolejne i kolejne lepsze ujęcia :> Ogromnym plusem dla par jest to, że pracują na sesjach w terenie razem - dzieki temu na zdjęciach są ujęcia, których zupełnie bym się nawet nie spodziewała, a stanowią perełki wśród wszystkich zdjęć :) Podczas ślubu i wesela Kamil radził sobie doskonale, nie narzucając się, a wychwytując wszystko co najważniejsze :) Wspaniałą cechą tych zgranych fotografów jest cierpliwość, opanowanie i pogoda ducha co zdecydowanie jest ważne tuż przed samym ślubem podczas przygotowań w domu oraz podczas sesji plenerowej. I co najważniejsze? Zdjęcia przerosły nasze oczekiwania - kolory, jakość ( nawet tych nieobrobionych zdjęć :) ) oraz ujęcia zdecydowanie fantastyczne <3

 

Agata Gostanska-Ly zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
19 października 2017 
World class service. Besides being an incredible photographer Kamil is very nice, professional, trustworthy, organised - I could go on! He will go over and beyond your expectations, really caring about his craft and your pictures. Cannot recommend enough. My husband and I are over the moon with our albums.


Agnieszka Ilik-Perka zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography
17 października 2017 
Kamil spędził z Nami najcudowniejszy dzień w Naszym życiu (ślub), z pełnym zaangażowaniem uwieczniał ważne momenty. Po odebraniu zdjęć okazało się, że był wszędzie, choć pozostał niezauważony przez gości i Nas samych.
Sesja była super doświadczeniem i zabawą samą w sobie! Karolina zadbała o Nasz nienaganny wygląd pomimo wielu ujęć i o dobry humor :) Oboje są cudownymi fotografami, których polecamy wszystkim poszukującym!


Krzysztof Jędrzejczyk zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
26 września 2017 
FENOMENALNIE, NIESAMOWICIE, PRIMA SORT, CZAPKI Z GŁÓW !!!

W tak ważnym dniu jak ślub taka osoba jak Kamil jako fotograf to po prostu najlepsza rzecz, jaka mogła nam się zdarzyć! Pasja, radość, uśmiech na twarzy, spokój w kluczowych momentach, a przy tym niesamowicie dostosowane do oczekiwań podejście do pary młodej i gości, a dodatkowo nienaganna etyka pracy - brakuje nam komplementów aby opisać naszą współpracę z Kamilem i Karoliną - bardzo bardzo dziękujemy i polecamy - każda para, która chce mieć pewność i obsługę fotograficzną najwyższej klasy bez chwili zastanowienia powinna wybrać tą dwójkę.

Raz jeszcze - DZIĘKUJEMY i POLECAMY !!!


Kasia Mil zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
7 czerwca 2017 

Mega pozytyw, profesjonalnym i super współpraca i kontakt. Dziękuję bardzo zdjęcia są przepiękne. Ze szczerym serduchem polecam

 

Iwona Woźniak zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
7 czerwca 2017 
Magia

 

Katarzyna Żórawska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography

24 kwietnia 2017 

Dziekujemy za wspaniala wspolprace. Nie da sie opisac Waszego Profesjonaizmu :) Dzieki Wam mamy piekna pamiatke na cale zycie ;) Mielismy szczescie trafic na Was!!! Album jest przepiekny i non stop przez Nas ogladany :) WSZYSTKIM SERDECZNIE POLECAMY!!!! Kasia i Wojtek :)


Izabela Cleland zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
14 lutego 2017 
Highly recommended ... Kamil was extremely professional from start to finish, very creative and have to say that the results were amazing. We were both very pleased with our albums and have received great comments from friends and family .. thank you Kamil !!!


Marta Wilczynska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
4 lutego 2017 
Zdjecia perfekcyjnie. W marcu bedzie juz 3 raz jak korzystamy z jego uslug. Fotograf nie do zastąpienia serdecznie polecam


Kaśka Pośpiech-Białas zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
13 lipca 2017 
Jeszcze raz chcielibyśmy bardzo podziękować Kamilowi i Karolinie za przepiękne zdjęcia i wspaniale spędzony razem czas, zarówno na sesji narzeczeńskiej, ceremonii ślubnej, jak i na sesji poślubnej. To były niezapomniane chwile, które uchwycone w obiektywnie pozostaną pamiątką do końca życia. Co tu dużo się rozpisywać, prawda broni się sama. Sesja narzeczeńska przeszła nasze najśmielsze oczekiwania, zdjęcia są takie jakie sobie wymarzyliśmy. Nawet Bartkowi, sceptykowi stania przed obiektywem pojawił się uśmiech na twarzy. Zarówno Kamil jak i Karolina szybko przełamali stres i z każdym ujęciem mogło być już tylko lepiej :) Na ceremonii ślubnej niezauważalni, wyłapywali najpiękniejsze chwile. Co najważniejsze otwarci, kreatywni, pragnący wyzwań, ale przede wszystkim słuchający Nas i naszych potrzeb. Na sesji poślubnej pełni energii i ciekawi nowych miejsc. Razem spędziliśmy dwa dni w malowniczych Bieszczadach, gdzie zdobywanie najwyższego szczytu stanowiło wyzwanie, a nie problem. W końcu najważniejsze są emocje, nasze pragnienia i nasz cel. A cel był taki by razem po 3 latach móc wrócić na ten szczyt, już nie jako Kasia i Bartek ale jako My. A wszystko to uchwycone dzięki Kamilowi i Karolinie. Fb powinien zmienić skalę, bo 5 gwiazdek to za mało :P


Ewelina Posmyk zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
9 lipca 2017  
Mogę ocenić naszą współpracę z Karoliną i Kamilem tylko i wyłącznie w samych superlatywach, są bardzo słowni i wykonują swoją pracę rzetelnie. Karolina robiła nam zdjęcia komunijne i jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni, album który dla nas przygotowała wyszedł rewelacyjnie. Szczerze polecam!!!!!


Damian Woźniak zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
2 lipca 2017  
Krótko mówiąc najlepsi !!!
Kamil jak i Karolina to mega profesjonalisci,bardzo kreatywni z wizją i pomysłem, pomysłem który nie raz nas zaskoczył oczywiście pozytywnie a efekty przerosły nasze najśmielsze oczekiwania.Sesja narzeczeńska, reportaż ślubny oraz plener który dla nas wykonali zachwycił wszystkich a dla nas pozostawił pamiątkę na całe życie 
Jesteśmy pewni że jeszcze nie raz dane nam będzie współpracować...bo jeśli mowa o zdjeciach to tylko w ich wykonaniu !!!


Marika Miedema zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
3 lutego 2017 
Onze fotograaf kon helaas niet meer waardoor wij kort voor de bruiloft op zoek moesten gaan naar een andere fotograaf. Naar lang zoeken ben ik op de site van Kamil gekomen en hebben wij direct met elkaar afgesproken en het klikte meteen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Hij kan de speciale momenten zeer mooi vastleggen. Kamil luistert goed naar je wensen en helpt mee waar hij kan. Hij heeft mij en een paar bruidmeiden zelfs een lift gegeven van hotel naar locatie. Kortom een top fotograaf!


Ludo Ver zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
3 lutego 2017 
Un grand merci à Kamil et Karolina d'être venu en France à Chamonix pour etres nos photographes de ce jour merveilleux.
Notre album est fantastique,les photos sont très bien prises.
Notre séances photo le lendemain du mariage 3842 m d'altitde à l'aiguille du midi sont un grand souvenir gràce à leurs patience et leur travail très professionel mais à la fois décontracté
je vous les recomandes sans hésitation


Charmian Hage zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
2 lutego 2017 
Kamil is a brilliant photographer. He is very creative and very easy to work with. Our wedding pictures are amazing and the wedding book he made for us is just beautiful. I am very happy to have worked with him and highly recommend him.


Angela Dzelka zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
2 lutego 2017 
Kamil to najlepszy fotograf, z jakim miałam okazję współpracować. Doskonale zna się na swojej pracy, jest kreatywny, pomysłowy i wie, jak uchwycić na zdjęciu to, co najlepsze. Podczas sesji ciążowej pomimo początkowego skrępowania, dzięki wskazówkom i wsparciu otworzyłam się i teraz mam najlepsze zdjęcia z tego cudownego okresu :)


Ivan Nesterov zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
2 lutego 2017
У нас с женой была съемка в Амстердаме в течении 2 часов примерно, за это время мы получили только положительные эмоции от работы с профессионалом и больше чем планировали отличных фотографий, крайне рекомендую данного фотографа, собственно все можно увидеть у него в галерее. Ещё раз спасибо Камиль!


Marijke Rozing zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography

16 stycznia 2017 ·
Kamil maakt hele mooie natuurlijke foto's. De kleine details die hij ziet, maken elke foto uniek. Hij was de hele trouwdag aanwezig en het is een prachtige reportage geworden. Waarvan hij ook een heel mooi fotoalbum heeft gemaakt!


Radek Rzk zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
11 stycznia 2017 
Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Kamila :)
Zdjęcia ślubne i z sesji są oryginalne i zachwycają nas i wszystkich którzy je oglądają :)
Zamówiliśmy dużą foto-książkę w największym rozmiarze, która wręcz przerosła nasze oczekiwania :)
Kamil jest profesjonalny i słowny, a pasja pomaga mu w robieniu unikalnych zdjęć :)
Polecamy!

Great wedding photographer, we would definitely recommend him.

Ania & Radek


Cynthia Malanda-Mensingh zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
30 grudnia 2016 
Kamil is besides the fact that he is a very warm, friendly person a great photographer and has a rare talent to capture the essence of every precious moment in beautiful images. We really enjoyed (and are still enjoying) reliving our special day through the beautiful pictures of Kamil!


Bronisław Gbiorczyk zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography
26 listopada 2016 
zdjęcia są super ok


Anita Królewicz zrecenzował(a): Kamil Borkiewicz - Photography 
24 listopada 2016 
Bardzo dziękujemy za wspaniałe zdjęcia ślubne. Pełen profesjonalizm a przy tym niezmiernie miła atmosfera :) Gorąco polecam.


Kinia Stefanowska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
9 listopada 2016 
Dziękujemy Pani Karolinie i Panu Kamilowi za wspaniałą współpracę. Bez zawahania możemy przyznać że zdjęcia są wykonywane z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Wspaniali ludzie, wspaniałe zdjęcia. W życiu się nie spodziewaliśmy takich efektów! Szóstka z plusem!


Dagmara Prawda-Alabrudzińska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
7 listopada 2016 
Mistrzowskie ujęcia, a zdjęcia pełen profesjonalizm. Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z reportażu ślubnego, a efekty końcowe sesji plenerowej przeszły nasze oczekiwania. Kamil z entuzjazmem pojechał z nami na plener w Tatry, i poza świetną fotograficzną robotą oraz mega zdjęciami– spędziliśmy sympatyczny weekend wędrując po górach. Jako fotograf kreatywny i bardzo spontaniczny. Szybko przełamuje bariery i mimo naszego początkowego skrępowania sprawił, iż zdjęcia były po prostu dobrą zabawą. Uwzględnił nasze uwagi i dostosował się do klimatu. Na ślubie i weselu – „nie rzucał się w oczy” – zdjęcia nie są nudne, pełne ruchu, naturalne i przede wszystkim wspaniałej jakości! Fotograf "z polecenia", którego i my śmiało polecamy dalej i liczymy na dalszą współpracę przy innych okazjach!


Karolina Justyńska zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
24 października 2016 
Polecam polecam polecam!!!! Lepszych nie znajdziecie!!!

 

Karol Szmyt zrecenzował: Kamil Borkiewicz - Photography 
24 października 2016 
Świetna i miła obsługa, bardzo polecam!!!

 

Agata Tomczyk zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography
23 października 2016 
Najlepsi z najlepszych! Pełen profesjonalizm w każdym calu - zarówno Kamil, jak i Karolina są pasjonatami fotografii i zapewne dzięki temu są w stanie w wyjątkowy sposób uchwycić ulotne chwile. Efekty ich pracy niezmiennie zachwycają za każdym razem!
Ponadto odrobina szaleństwa i jedno ziarenko rzucone na podatny grunt zaowocowało niezapomnianą sesją na Przystanku Woodstock - dziękujemy!!! ;-)


Iwona Tądel zrecenzowała: Kamil Borkiewicz - Photography 
22 października 2016 
Polecam, profesjonalizm w 100 %. Bardzo jestem zadowolona ze wszystkich zdjęć wykonanych przez Kamila i Karolinę. Dziękuję

*

Kamil i Karolina to drużyna marzeń w świecie fotografii. Współpraca z nimi to spotkanie z czystym profesjonalizmem, niesamowitą kreatywnością, talentem, ogromnym wyczuciem i mega luzem! :) Dziękujemy za piękną pamiątkę! Polecamy bardzo bardzo :)

Arkadiusz i Natalia Kwiatkowscy (w przyszłości), ślub: 2017-09-09
 
Kamil is fantastic. He's easy to communicate with (both in English and Polish :) ), nice, and incredibly professional. He made everyone feel comfortable around the camera, and we just can't wait for the albums!!! Thank you!
Vay Ly & Agata Gostanska, ślub: 2017-07-01
 
Zdecydowanie najlepszy fotograf z jakim miałam okazję współpracować. Przyjechaliśmy do Warszawy na ślub na 3 dni. Kamil zadzwonił do mnie dzień wcześniej żeby ustalić szczegóły, stawił się w dniu ślubu punktualnie i współpraca z nim była nie tylko przyjemnością ale też rozluznieniem podczas przygotowań w dniu ślubu. Nie było żadnej presji że "a stan tak a stan inaczej". Kamil był wszechobecny i zarazem dyskretny jako fotograf. Nawet u dniu ślubu udało nam się zrobić sesje ślubna (następnego dnia już wracaliśmy do domu za granice). Dostalismy kilka próbnych zdjec i wow! Sa napewno powyzej standardu zdjec ślubnych moich znajomych. Zdecydowanie polecam jego usługi i sami na pewno też będziemy korzystać w przyszłości.
Klaudia i John, ślub: 2017-06-24
 
Super fotograf, z pomysłem i pasją. Polecamy :)
Ania i Radek, ślub: 2016-09-17
 
Dziękujemy Pani Karolinie i Panu Kamilowi za wspaniałą współpracę. Bez zawahania możemy przyznać że zdjęcia są wykonywane z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Wspaniali ludzie, wspaniałe zdjęcia. W życiu się nie spodziewaliśmy takich efektów! Szóstka z plusem!
kinga Matyjasik, ślub: 2016-07-16
 
Miód malina, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Krzysztof Krawczyk i Sylwia Bożek, ślub: 2014-08-30
 
Bardzo profesjonalny fotograf, ponadto miły i sympatyczny człowiek. Mamy świetne zdjęcia. Przepiękna pamiątka na całe życie. Bardzo dziękujemy i polecamy.
Anna Malicka-Ginglas, ślub: 2013-08-24
 
Bardzo cieszymy sie ze to wlasnie Kamil uwiecznil momenty z naszego slubu, wesela a takze sesji plenerowej zrealizowanej we Francji. Jego profesjonalizm i otwartosc sprawly ze od samego poczatku czulismy sie swietnie i obdarzylismy go zaufaniem. Efekty pracy sa niesamowite, a zdjecia az zapieraja dech w piersiach, jest w nich pelno emocji, radosci i kreatywnosci. Bardzo goraco polecamy Kamila wszystkim ktorzy sie jeszcze wahaja. Les photos de mariage sont fabuleuses! L'oeil de kamil à réussit à capturer toutes les émotions et les environnement avec professionnalisme et originalité!!! Kamil n'a pas hésité à venir en bretagne, en France pour immortalisé l'âpres mariage dans cet endroit qui nous est chère!!! Kamil est prêt a toute les folies pour réaliser des clichés unique et splendide. Nous avons aujourd'hui un album au delas de nos espérances, digne d'un book de manequinin que nous partageons avec des amis et la famille avec beaucoup de fierté!!! Outre tes qualités humaine nous pensons vraiment avoir eu beaucoup de chance de te rencontrer et nous t'en remercions de tout coeur!!! Je recommande tout le monde de choisir l'objectif de kamil pour vos photos en tout genre qui doivent immortaliser un moment important! Merci Kamil!!!! Merci de la part de la famille ou t'es biensur le bienvenue!!!! Merci! Merci! Magda i Guillaume.
Magdalena i Giullaume Ferte, ślub: 2013-06-22
 
Bardzo fajny fotograf. Otwarty, sympatyczny, komunikatywny. Efekty jego pracy poznamy, mam nadzieję niedługo.
Monika Adrian, ślub: 2012-09-29
 
Jesteśmy baaardzo zadowoleni z efektu pracy Kamila i Karoliny. Zdjęcia pełen profesjonalizm.... zatrzymują emocje i piekne chwile na dłużej w świetnej jakości....
Paulina Gołąb, Tomasz Ubycha, ślub: 2012-07-14
 
zdjęcia z naszego ślubu i wesela są dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy. Dynamiczne, ciepłe i utrwalające te cudowne uczucia, które nam towarzyszyły. Dziękujemy za świetną atmosferę i super zdjęcia. JESTEŚMY ZACHWYCENI.
Marta i Paweł, ślub: 2012-06-23
 
Prace fotografa oceniamy bardzo pozytywnie zarówno w dniu ślubu jak i podczas sesji plenerowej. W dniu ślubu fotograf profesjonalnie wtapiał sie w tłum gości, by wychwycić najwazniejsze momenty uroczystości a sesja plenerowa była dobrą zabawą podczas której czas mijał niepostrzeżenie szybko. Otrzymalismy pakiet zdjęć dobrej jakości oraz pięknie wywołany album i najważniejszymi ujęciami. Gorąco polecamy Kamila i Karolinę
Iza Kabza, ślub: 2012-04-21
 
Przemiła współpraca godna polecenia, zdjęcia spełniły nasze oczekiwania. Otrzymany album będzie pamiątką na całe życie, zostały uchwycone wszystkie najważniejsze chwile. Po prostu magia...
Ewelina i Mariusz Malinowscy, ślub: 2011-10-01
 
Współpraca z Kamilem to czysta przyjemność, a co za tym idzie to świetne zdjęcia, które zachwyciły nie tylko nas ale i wszystkich oglądających album. Pełen profesjonalizm, świetna zabawa podczas pleneru pełnego przygód. Jeżeli szukacie fotografa z pomysłami na świetne zdjęcia to jest nim Kamil w 100%. My na pewno się jeszcze z nim spotkamy. Aga i Marcin
Agnieszka Czyżak i Marcin Borucki, ślub: 2011-10-01
 
Wybór fotografa był strzałem w 10! Kamil jest prawdziwym profesjonalistą w swoim fachu: zdolny, uczciwy, punktualny, solidny, przesympatyczny, podczas uroczystości praktycznie "niewidoczny" natomiast efekty jego pracy zapierają dech w piersiach. Zdjęcia są... po prostu przepiękne, bardzo profesjonalne a przy tym wspaniale ukazują wszystkie wydarzenia i emocje towarzyszące nam oraz naszym gościom w tym dniu. Każdy kto je ogląda jest pod ogromnym wrażeniem. Plener z nim i z Karoliną był świetną przygodą, samą przyjemnością, potrafią oni stworzyć tak fanstatyczną atmosferę, że w ogóle nie odczuwaliśmy stresu związanego z pozowaniem :) Cena , którą oferują, jest bardzo przystępna, biorąc pod uwagę jakość i przede wszystkim efekty usług. Jesteśmy pewni, że każdy kto wybierze Kamila nie będzie żałować, my sami lepiej nie mogliśmy trafić. Bardzo gorąco polecamy!
Monika i Piotr Sójka, ślub: 2011-09-03
 
Gorąco polecamy. Pełen profesjonalizm, oraz miła atmosfera. Kamil jest otwarty na wszystkie propozycje dotyczące ujęć.
Damian i Justyna Uszczyk, ślub: 2011-08-06
 
Gorąco polecamy wszystkim współpracę z Karoliną i Kamilem. Sympatyczni i otwarci na pomysły młodej pary. Albumy zostały przygotowane w pełni profesjonalnie. Ich zdjecia będą dla nas wyjątkową pamiątką.
Agnieszka Paweł Pawęzowscy, ślub: 2011-07-30
 
Bardzo miły a przy tym bardzo profesjonalny. Polecamy każdej parze :)
Ewa i Jarek, ślub: 2011-07-23
 
dziekujemy za piekne zdjecia slubne :) wszystko wypadlo super, super atmosfera na plenerze, bawilismy sie swietnie, a zdjecia podobaja sie nam i wszystkim, ktorzy je ogladaja :) dzieki!!! :)
Joanna Jamszolik, ślub: 2011-07-16
 
Z czystym sumieniem polecamy p. Kamila, który okazał się osobą punktualną, miłą i dyskretną a jako fotograf - profesjonalista. Wielki pozytyw.
Małgorzata i Michał Kornatowscy, ślub: 2011-07-02
 
ze 100% pewnością mogę wsytawić komentarz pozytywny. Fotograf- 100% profesjonalizmu, humoru, zaangażowania, punktualności, rzetelności. A zdjęcia- przepiękne. POLECAM!! POLECAM!! POLECAM!!
Magda Nitecka, ślub: 2011-06-04
 
Kamil to świetny fotograf, profesjonalista w każdym calu. Był niewidzialny, nikogo nie krępowała jego obecność. Nic nam nie narzucał, tylko sugerował, a wszystkie jego pomysły okazały się strzałem w 10!!! Zdjęcia są rewelacyjne. Podczas pleneru, który mieliśmy w dniu ślubu, wykazał się dużą kreatywnością, mimo, że mieliśmy mało czasu, a w powietrzu wisiał deszcz. Natomiast na zdjęciach reportażowych ze ślubu i wesela dosłownie uchwycił chwile i pokazał emocje. A tak poza tym, to przesympatyczny człowiek.
Ola Kowalska, Łukasz Wawrzynowicz, ślub: 2011-05-28
 
Współpraca z Kamilem to czysta przyjemność, od pierwszego kontaktu telefonicznego, aż po odbiór albumu! Całkowity profesjonalizm, dbałość o szczegóły i elastyczność; bardzo dobra zabawa podczas sesji plenerowej. Efektem jest doskonalej jakości album pełen świetnych zdjęć i 3 płyty DVD, z których na pewno powstanie kolejny! :) Możemy z pełną odpowiedzialnością polecić przesympatyczna parę fotografów, których pasja przekłada się na jakość wykonywanych usług.
Edyta Stefaniak i Rafal Wesolowski, ślub: 2011-05-21
 
Na samym początku pragnę z całego serca polecić fotografa Kamila każdej parze młodej, która chce miec niezapomnianą i piękną pamiątkę tego wyjątkowego dnia jakim jest ślub i wesele. Jesteśmy naprawdę zadowoleni z decyzji jaką podjeliśmy angażując Kamila. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystamy z jego usług. Wszystkie wykonane przez niego zdjęcia są po prostu piękne i wszyscy, którzy je oglądają są pod dużym wrażeniem. Cały reportarz ślubny i weselny zrobiony profesjonalnie i z dużym wyczuciem smaku. A sesja plenerowa... przepiękna. W pełni profesjonalna, miłe towarzystwo, sama przyjemność:) Ciężko jest opisać w paru słowach tego fotografa. Jednego jesteśmy pewni każdy kto zdecyduje się na współpracę z Kamilem na pewno nie będzie tego żałował, a wręcz przeciwnie będzie długo wspominał tą współpracę, a zdjęcia wykonane przez Kamila pozostaną na zawsze wspaniałą pamiątką. Szczerze polecamy Kamila - z pewnością będziecie zadowoleni! Nie ma nawet co się zastanawiać!
Katarzyna i Przemysław Bartnikowscy, ślub: 2011-05-14
 
Doskonała współpraca :) Kamil to bardzo miły, sympatyczny i otwarty człowiek, ale przede wszystkim doskonały profesjonalista z nowatorskim podejściem do fotografowania. Zdjęcia są piękne, pełne emocji i uczuć... a sesja na długo pozostanie w naszej pamięci, to doskonała zabawa, dużo śmiechu, a przy tym doskonale wykonana praca pary przesympatycznych fotografów i kapitalne zdjęcia plenerowe. Dziękujemy bardzo za wspaniałą pamiątkę i z pewnością jeszcze się spotkamy podczas kolejnych ważnych wydarzeniach w naszym życiu. Z całego serca polecamy :) Magda i Paweł Babert
Magdalena Czyżak, Paweł Babert, ślub: 2011-04-30
 
Ogromny pozytyw!!!! Współpraca z tym fotografem była dla nas czystą przyjemnością!!Polecam gorąco!!
Katarzyna Kurzawa, Jakub Nowak, ślub: 2010-10-09
 
Zdjęcia jak i sama sesja plenerowa przeszłe nasze wszelkie oczekiwania WIELKI POZYTYW. Praca z Tym fotografem była dla nas wielką frajdą
Aleksandra Tasarz i Przemysław Spętany, ślub: 2010-09-11
 
Bardzo dziękujemy za wykonaną sesje i wspaniałą współpracę. Kamil to prawdziwy profesjonalista, który kocha to, co robi. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a sesje będziemy miło wspominać. POLECAMY !!!
Ewelina Cyk i Robert Kowalski, ślub: 2010-08-28
 
Kamil jest wspaniałym fotografem, robi profesjonalne zdjęcia nie krępując swoją osobą a jest to bardzo ważne dla fotografowanych :) Nie narzuca na siłę swoich wizji i jest bardzo elastyczny przy realizacji zlecenia. Zarówno reportaż jak i plener wykonany koncertowo :) POLECAMY współprace wszystkim Młodym Parom !!! Kamila i Piotr
Kamila Ochman i Piotr Kulesza, ślub: 2010-08-07
 
Dziękujemy ślicznie za wspaniałe ujęcia! Zdjęcia bajeczne, fotograf w pełni profesjonalny. Z miłą chęcia powtórzylibyśmy sesje - było wspaniale ;)
Ewelina i Leszek Kowalczyk, ślub: 2010-07-29
 
Duży pozytyw! Miły kontakt, pełen profesjonalizm. Sesja była super przeżyciem, świetnie się bawiliśmy. Poooleeecaaaamy!!! Marta&Kamil
Kamil Krawczyk Marta Karpińska, ślub: 2010-07-24
 
Dnia 10.07.2010 odbyła się najważniejsza chwila w naszym życiu - Nasz ślub. Wszystkie te chwile uwiecznił w swoim obiektywie Kamil . Profesjonalizm, którym wykazał sie fotograf można tylko podziwiać. Ślub odbył się w Jaworznie, oddalonym od Zduńskiej Woli prawie 160 km. mimo to Pan Kamil na miejscu wykonywania usługi był już o wczesnych godzinach porannych . Warte podkreślenia jest fakt, iż Pan Kamil przez cały czas był do Naszej dyspozycji. Wszystkie chwile zostały w sposób idealny uchwycone. Podczas niedzielnego pleneru, który odbył się we Wroclawiu, Pan Kamil poraz kolejny wykazał się swoim profesjonalizmem. W naszym życiu była to pierwsza tak profesjonalna sesja. Z pewnością będziemy ją pamiętać. Fotograf dbał o jak największy komfort fotografowanych, wybierając miejsca wykonywanych zdjęć w imponujący sposób. Wykonane zdjęcia w 100 % spełniaja nasze oczekiwania. Nasi bliscy po obejrzeniu zdjęć również są pod dużym wrażeniem. Pan Kamil jest osoba bardzo przyjazną co ułatwia pełne rozlużnienie się podczas sesji. Serdecznie polecamy usługi Pana Kamila, życzymy wielu sukcesów i z pewnością pomyślimy o Nim podczas organizowania Chrzcin :) Pozdrawiamy Ewa i Mariusz Glade
Ewa Katra i Mariusz Glade, ślub: 2010-07-10
 
Ania Grzegorz Jeteśmy bardzo zadowolenie z usług Kamila i Karoliny.Z całego serca polecamy wszystkim ich usługe
Anna Grzegorz Fabianowicz, ślub: 2010-07-03
 
Prawdziwy profesjonalista. Wszystko od początku do końca dopięte na ostatni guzik. Zdjęcia ze ślubu i wesela- pierwsza klasa, a plener to już po prostu samo mistrzostwo. Każdy kto oglądał nasze zdjęcia był zachwycony (nie tylko nami:)). Praca z takim fotografem to sama przyjemność (nawet podczas całego dnia pleneru)- bardzo miły i sympatyczny człowiek. Polecamy
Ewelina Tomaszewska, ślub: 2010-06-26
 
To wielki zaszczyt spotkać kogoś, kto tak kocha swoją pracę i wykonuje ją z sercem... Kamilu dziękujemy za to, że byłeś świadkiem zwieńczenia naszego szczęścia i uwiecznienia tych chwil na fotografiach, będących dla nas cudowną pamiątką na całe życie. Zdjęcia Kamila są bardzo indywidualne i osobiste, cechuje je oryginalność i prawdziwość. Sesja plenerowa profesjonalna i utrzymana w miłej, radosnej atmosferze. Dziękujemy również Karolinie, bo te wspaniałe zdjęcia plenerowe to efekt Waszej wspólnej pracy... Piękne fotografie oddają w pełni barwy przyrody i uczucia naszego najpiękniejszego dnia, będącego początkiem wspólnego życia. Utrwaliłeś naszą radość, emocje i miłość... Za to wszytsko serdecznie dziękujemy ... Marzena & Askaniusz
Marzena Roszyk Askaniusz Kaźmierczak, ślub: 2010-05-29
 
Fantastyczy fotograf. Polecamy.
Izabela Łukasik, ślub: 2010-05-22
 
Komentarz może być utrzymany jedynie w pozytywnym tonie. Do niczego nie mieliśmy zastrzeżeń. Sesja przeprowadzona profesjonalnie, każdy szczegół dopracowany do perfekcji, atmosfera i podejście do młodych jedynie wzorem dla innych fotografów. To nie było na pewno nasze ostatnie spotkanie i w przyszłości będziemy a Panu Kamilu i Pani Karolinie pamiętać pod kątem dalszej, zapewne równie udanej współpracy.
Julia i Grzegorz Kostrzewscy, ślub: 2010-05-15
 
Bardzo polecamy, reportaż ze ślubu i wesela rewelacyjnie ukazuje atmosferę, sesja plenerowa była świetną zabawą, czego efekty doskonale widać na zdjęciach! Kamil jest osobą kontaktową, profesjonalnie i indywidualnie traktuje zlecenie. Wybór fotografa zaliczamy do najlepszych decyzji w sprawie wesela:)
Joanna i Adam Domańscy, ślub: 2010-04-24
 
Świetna współpraca i rewelacyjne fotografie. Profesjonalizm i zaangażowanie! A przy okazji bardzo sympatyczny człowiek przez co współpraca jest samą przyjemnością. Polecamy!
Marta i Krzysztof Sówka, ślub: 2010-04-17
 
Profesjonalnie !!!
Magdalena Szewczyk i Bartosz Kurzawa, ślub: 2010-04-04
 
Bardzo gorąco polecamy!!! Pełen profesjonalizm!!! Zdjęcia rewelazyjne, wszystkie chwile uchwycone!! Bardzo mili i sympatyczni przez co cała sesja to fajna przygoda!!
krzysztof pięta, ślub: 2009-10-24
 
SUPER!!!!Fotograf naprawde godny polecenia. 100%satysfakcja w kazdym calu. Świetna współpraca.Album bajka. POLECAMY!!!!
artur i asia, ślub: 2009-09-05
 
Serdecznie polecam kontakt i współprace z Kamilem, bardzo pozytywna osoba, a zdjęcia jakie dostaliśmy w 100% trafiły w nasz gust:) proponuje bardzo wygodną wersję wyboru zdjęć do albumu umieszczając je na internetowej galerii, dzięki czemu nie trzeba było jeździć i się spotykać..W naszym wypadku wiązałoby się z wydłużeniem czasu oczekiwania na zdjęcia bo mieszkamy w Krakowie.. Pozdrawiamy - Hołysie:)
Justyna Wrońska, Marcin Hołyś, ślub: 2009-08-08
 
jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych zdjęć oraz całej współpracy z całą pewnością osoba godna polecenia :-)
eliza adamczewska rafał florczak, ślub: 2009-07-25
 
W 100 % POLECAMY KAMILA !! Jest sympatyczny ,ma mnóstwo pomysłów , a profesjonalizm jest Jego wizytówką :)Album ze zdjeciami jest dla nas najpiękniejszą , niezapomnianą pamiatką !!!!!! Jesteśmy usatysfakcjonowani współpracą z rewelacyjnym fotografem !!!
Jolanta Korbik i Mariusz Skrzypczak, ślub: 2009-07-04
 
Super współpraca! Pełen profesjonalizm! Sesja była jedną, wielką zabawą. Polecamy wszystkim, którzy chcą mieć wspaniałe zdjęcia z tak ważnego wydarzenia w ich życiu :)
Justyna Słowinska i Przemek Sygulski, ślub: 2009-06-13
 
Z czystym sumieniem możemy polecić Kamila. W trakcie wesela pracował prawie niezauważony, a wykonał całą masę świetnych zdjęć. Na plenerze było bardzo przyjemnie, mimo naszego dość opornego pozowania, efekty przerosły nasze oczekiwania. Profesjonalne podejście do klienta, ze wszystkim można się dogadać, profesjonalne wykonanie albumów. Jesteśmy bardzo zadowoleni. POLECAMY.
Joanna Chmielewska i Tomasz Szymczak, ślub: 2009-06-10
 
Polecamy i jeszcze raz polecamy!!!Młody i bardzo otwarty człowiek,z którym bez problemu nawiązuje się kontakt.Kamil był zawsze do naszej dyspozycji,potrafił się dostosować,mimo dzielących nas kilometrów.Sami z mężem nie przepadamy za zdjęciami z naszym udziałem,ale współpraca z profesjonalnym fotografem zmieniła nasz pogląd w tej kwestii;A o ileż miłe było nasze zaskoczenie,kiedy otrzymaliśmy album!!!Ciekawe pomysły,profesjonalizm połączone z wrażliwością i ciepłem bijącym od środka.Bardzo milo wspominamy sesje plenerową z udziałem Kamila i drugiego fotografa Karoliny,gdzie mimo chłodu i panującej mgły,czas upłynął szybko i bardzo owocnie!!!Oby więcej takich ludzi.Bardzo dziękujemy!!!
Magdalena Paluch i Jacek Kozieł, ślub: 2008-10-25
 
Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm, dobry kontakt z klientem. Zdjęcia bardzo dobrej jakości, oryginalne ujęcia.
Aneta Gorszwa, ślub: 2008-08-02
 
 
© Copyright 2012-2018 by Kamil Borkiewicz. Wszelkie prawa zastrzeżone.
projektowanie stron www